вівторок, 1 травня 2018 р.

Єдиний соціальний портал UniCountry

Для того щоб уникнути проблем та спланувати своє пересування по місту, дізнатися про свої права, а також місця, куди можна піти з особливою дитиною розважатися або навчатися, ми вирішили створити єдиний соціальний онлайн портал, де будуть указані всі доступні та дружні місця, а також багато іншої корисної інформації для людей з інвалідністю і не тільки. 
Назва порталу має особливі значення. З одного боку, uni - від слова united, тобто “єдина країна”, країна, в якій ми всі разом вирішуємо спільні задачі, з іншого боку, uni - від слова unlimited, тобто країна без меж, така, в якій немає ніяких обмежень для будь-якої людини, не дивлячись на особливості її фізичного чи ментального стану. Крім того uni - це транслітерація від слова “юні” українською, адже, перш за все, проект направлений на дітей, хоча може, і повинен, використовуватися і дорослими людьми.
Оскільки є велика проблема саме адресної допомоги, ми вирішили також створити інструмент для розміщення адрес, де саме біля Вас проживають люди, яким потрібна допомога. Це дасть можливість самому обрати, кому Ви зможете допомогти: чи це буде вибір за ознакою хвороби, чи це буде вибір за місцем проживання людини. Це буде зручним інструментом, оскільки є багато людей, які хотіли б допомагати, але не знають кому, або не мають багато часу. Зайшовши на наш портал вони зможуть знайти людину, яка проживає близько, або навіть у Вашому будинку.

Немає коментарів:

Дописати коментар