середу, 30 травня 2018 р.

Зустріч з американським сенатором Джейкобом Вентурою

Чим можна виміряти успішність заходу "Публічні обговорення в США. Обмін досвідом"? На наш погляд - все дуже просто. Якщо люди не розходяться по закінченню, починаються обговорення та продовжується обмін досвідом - це означає , що результат досягнуто!
Висновки писати не будемо, краще подивіться повний запис: https://youtu.be/Uf5gkS_0xgA
То ж дякуємо нашому спікеру Jacob Ventura for State Senate 2018 за неймовірний доклад і детальні відповіді, Anya Yemelyanova за введення в тематику, аналітичну і системну промову.
Окрема подяка колективу Київська громадська платформаYuliya Zherlitsina за допомогу із перекладом, Olexandr Bilera за технічну підтримку, Марія Акуленко (Мария Акуленко) за організаційний і комунікаційний супровід заходу та за організацію і модерацію заходу Алексей Коваленко.
Подяка всім, хто доклав зусиль до проведення: захід є спільною ініціативою Київська громадська платформа, Департамент суспільних комунікацій КМДА, Секретаріат Київради, Центр Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development Ліги інтернів, та Лабораторії законодавчих ініціатив у рамках Програми стажування працівників законодавчої влади (Professional Fellows Program), що адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти за підтримки Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США.
Окремо вдячні за організаційну підтримку колективам: ГО "Форум розвитку громадянського суспільства", ГО "Вулик ідей", ГО "Европейський культурний центр", ГІ "Варта Виноградар", ГО "Форум ЮА-ВЕТ".
Далі буде!
#АдвокаціяКГП #КиївськаГромадськаПлатформа #ОбмінДосвідомКГП

Немає коментарів:

Дописати коментар