середу, 7 грудня 2011 р.

МГО "Вулик ідей" - учасник ХVII Всеукраїнської виставки «Освіта. Робота. Підприємництво»

6-7 грудня 2011 року, в приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва (м. Київ, вул. І. Мазепи, 13) урочисто відкрилася Всеукраїнська виставка «Освіта. Робота. Підприємництво.»


З нагоди відкриття виставки з вітальним словом до учасників та гостей звернулися Перший заступник Голови Державної служби молоді та спорту України - Гущенко С.В., Директор Київського молодіжного центру праці - Гищак В.М., Начальник Головного управління освіти і науки - Горюнова В.З., Заступник начальника Головного управління освіти і науки, начальник управління професійно-технічної освіти - Кучинський М.С.



Всеукраїнська виставка «Освіта. Робота. Підприємництво.» орієнтована на студентів, випускників, підприємців та власників бізнесу.


На виставці можна було ознайомитись з найкращими пропозиціями освіти, роботи, підприємництва та волонтерства! Виставка «Освіта. Робота. Підприємництво.» допомагає молоді сформувати уявлення про свою майбутню професію.


- ОСВІТА: Хто знає про освіту краще, за тих, хто її пропонує? Мабуть ніхто! Все, що ви давно хотіли дізнатись про ВНЗ вашої мрії - ви можете зробити на виставці «Освіта. Робота. Підприємництво.». Вас проінформують, про існуючі навчальні заклади та спеціальності, про додаткові можливості проходження освітніх курсів підвищення кваліфікації. У вас є унікальна можливість отримати профорієнтаційні консультації та інформацію про перекваліфікацію.

- РОБОТА: Ви досі мрієте про гарну роботу? Але вашою головною проблемою є те, що цієї роботи немає? Вона є! Ви просто погано шукали! Наші роботодавці запропонують Вам те, що підходить саме Вам! Індивідуальний підхід до кожного!  На виставці Вам допоможуть сформувати уявлення про майбутню професію. Презентують відкриті вакансії кращих компаній на ринку праці. Навчать Вас знаходити роботу в основах ринкової економіки. Ви маєте унікальну можливість познайомитись з найкращими роботодавцями України.

- ПІДПРИЄМНИЦТВО: Ви займаєтесь підприємницькою діяльністю вже багато років? Але без успіху? Ми маємо найкращі вирішення ваших проблем! Завітайте на нашу виставку до Київського палацу дітей та юнацтва (метро Арсенальна). Тут ви знайдете безліч додаткових послуг та можливостей розвитку.

- ВОЛОНТЕРСТВО: Вам є 18 років? А Ви досі не волонтер? Як Вам не соромно? Жарт! Але, ви ж хочете допомагати людям? Волонтерство може стати невід'ємною частиною Вашого життя! Не отримуючи грошей, отримайте задоволення разом з нами! Найкращі пропозиції волонтерства ми пропонуємо переглянути на нашій виставці!



Немає коментарів:

Дописати коментар