субота, 3 березня 2018 р.

#ЯХочуБути

VIPускники-2018 оновлює обкладинку.
В мережі Facebook стартував спецпроект #ЯХочуБути
Спецпроект #ЯХочуБути - це можливість для випускників дитячих будинків та інтернатів знайти наставників та практику (роботу) в тих професійних сферах, в яких діти мріють розвиватися.
У 2018 році у спецпроекті беруть участь 33 випускника з дитячих будинків та інтернатів Київської, Черкаської та Житомирської областей.
На сторінці проекту "VIPускники-2018" будуть опубліковані історії дітей, в яких ми розкажемо про прагнення та мрії наших випускників.
Незабаром портрети дітей будуть розміщені на різних майданчиках всього Києва, з 16 березня їх вже можна буде побачити на станції метро "Золоті Ворота". Тож допомогти “VIPускникам-2018” зможе кожен!
Спец-проект “#ЯХочуБути” - це великий етап всеукраїнської програми з соціалізації випускників “VIPускники 2018”, яка проводиться вже другий рік поспіль. Метою програми є допомога в виборі професії, адаптації у суспільстві та плануванні свого життя, набутті важливих знань.
Кульмінацією проекту стане випускний вечір та фешен-показ учасників проекту в дизайнерському одязі, який для дітей створюють українські дизайнери. В фінальному показі 2018 року візьмуть участь більше 50 дітей (9 і 11 класи), серед яких діти-сироти, позбавлені батьківської опіки, діти з інвалідністю, із затримкою в розвитку та з синдромом Дауна.
Організатори - Соціальна агенція "Виключно звичайні" та Eight Social Hub - прагнуть допомогти кожному випускнику знайти себе і після закінчення школи навчатися та працювати за обраною професією, здійснити мрію кожного учасника про красивий випускний одяг, знайти тих, хто підтримає на життєвому шляху.
Долучайтесь до спецпроекту #ЯХочуБути! Допоможіть VIPускникам знайти наставників й реалізуватися в обраній професії!
✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️
Підтримати проект «VIPускники-2018» може кожен, обравши набільш доступний спосіб:
▶️ Допомогти випускнику (герою нашого проекту) здобути обрану професію, стати для дитини наставником, допомогти у працевлаштуванні й професійному розвитку. Список бажаних професій випускників: http://bit.ly/2pjmmQq;
▶️ Перерахувати кошти на рахунок БФ «Виключно звичайні» для реалізації проекту «VIPускники-2018» (в Приват 24 в розділі Мої Платежі написати Виключно звичайні, серед запропонованих варіантів вибрати «Виключно Звичайні» БФ і перерахувати ту суму, яка є для вас зручною (в полі вказати «на проект VIPускники») або в будь-якому терміналі Приват в полі для пошуку написати «Виключно звичайні» і далі - по плану). Для перевірки дані бла-годійного фонду - МФО 320649, Рахунок 26008052669085, ОКПО (ЄДРПОУ) 41762768;
▶️Взяти участь у всеукраїнському флешмобі «Подаруй вбрання випускнику дитячого будинку», який розпочнеться 16 квітня 2018 року і триватиме до 30 квітня 2018 року. Всі речі: чоловічі костюми, чоловічі сорочки, вечірні та коктейльні сукні, взуття та аксесуарів, - будуть передані випускникам дитячих будинків та інтернатів.
▶️ Здійснити мрію одного з героїв проекту. Дізнайтесь, чим можете допомогти саме ви!
Список мрій випускників:
http://bit.ly/2HCNT6f
👉Хочете підтримати випускника, здійснити його мрію, запропонувати стажування? Телефонуйте!
0502900123
0936448998
0986471428
#eightsocialhub #vipускники2018 #виключнозвичайні, #ЯХочуБути, #ЯХочуБути_діти.
Слідкуйте за сторінкою VIPускники-2018
#ЯХочуБути , #VIPускники2018, #виключнозвичайні, #eightsocialhub,

Немає коментарів:

Дописати коментар