четвер, 22 березня 2018 р.

Допомагати легко

А давайте-но ми вам розповімо про соціальні і благодійні проекти, в яких ми зараз працюємо, і яким допомагаємо, і Вас запрошуємо приєднуватися, якщо щось вам відгукнеться)))
1. Проект Чудо-восьминіжки. Проект націлений на те, аби кожна передчасно народжена дитина могла отримати чудодійного восьминіжку в Україні безкоштовно. Доведено, що тримаючи восьминіжок в руках, дитина менше вириває зонди та катетери, заспокоюється та відчуває себе захищено. Лікарі схиляються до думки, що діти звикли мати біля них пуповину і тримання щупалець восьминіжків нагадує їм про це відчуття спокою, яке було в них лоні матері. Долучитися до проекту можна, зв’язавши восьминіжку, придбавши нитки для волонтерів, або перерахувавши гроші на закупівлю ниток.
2.Соціальний проект VIPускники-2018 стартував в лютому 2018 року. Місія проекту – соціалізувати дітей з дитячих будинків, інтернатів та реабілітаційних центрів після завершення школи в суспільстві через пізнання та реалізацію себе в усіх сферах життя. Місія проекту VIPускники- вирішити основні проблеми випускників дитячих будинків та інтернатів до того, як вони вийдуть у самостійне життя: відсутність практичних побутових знань, невпевненість в собі, споживацьке ставлення до оточуючих, стереотипність сприйняття суспільством, небажання взаємодіяти в команді, складні стосунки з соціумом.
3.Спецпроект #ЯХочуБути - це можливість для випускників дитячих будинків та інтернатів знайти наставників та практику (роботу) в тих професійних сферах, в яких діти мріють розвиватися. У 2018 році у спецпроекті беруть участь 33 випускника з дитячих будинків та інтернатів Київської, Черкаської та Житомирської областей. Виставка з портретами випускників проходить на виході зі станції метро Золоті Ворота. Допомогти проекту можна, ставши ментором для випускників, або запросити на роботу чи стажування випускника.
4.Всеукраїнський флешмоб в соціальних мережах «Подаруй сукню випускниці з дитячого будинку» з метою збору випускного одягу для тих вихованців дитбудинків, які не взяли участь в проекті. Фотосесія всіх випускників в образах, які для них створили українські дизайнери та професіонали з бьюті-сфери. Показ суконь та костюмів, які для випускників створили українські дизайнери та професіонали з бьюті-сфери. Допомогти проекту можна, передавши одяг та сукні або костюми волонтерам.
5. Марафон добра. Фонд Дети Детям запрошує дітей збирати різні корисності для дітей з дитбудинків та малозабезпечених сімей. Щомісяця має свою тему: Березень – все для немовлят (соски, пляшечки, одяг і т.д.), Квітень – рушники і засоби особистої гігієни (шампунь, мило і т.д.), Травень – розвиваючі іграшки, активні ігри на природі (м’ячі і т.д.), Найактивніші діти отримають спеціальні призи від фонду Діти Дітям і сертифікати участі в Марафоні Добра!
6. Серцебиття/Heartbeat. Місія: створити сучасні умови для навчання у державних учбових закладах та адаптувати їх для учнів з обмеженими можливостями. Наразі йде ремонт класу в інклюзивній школі №168 де навчається 566 дітей, з них 96 з інвалідністю (38 на візках), у їх класах є діти з обмеженими можливостями. Це аж ніяк їх не обмежує, а вчить людяності та умінню опікатися тими, хто не має можливості собі зарадити. Запрошуємо приєднатися до ремонту у класі для творчості, який наразі потребує перепланування та створити сучасні умови для навчання!
7. Великодній кошик для бабусі. Організатор – Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста міста Києва. Збираємо продукти для бабусь до свята.
8. На постійні основі збираємо речі, посуд, постіль, книги у сіру зону, які не покладаючи рук передають волонтери у Надійний тил
9. Пам’ятаємо і про сортування сміття))) Постійно діюча акція @Корок життя, кошти від переробки кришечок йдуть на потреби фондуБлагодійний Фонд "Сестри Даліли"
10. Збираємо також макулатуру, виручені кошти йдуть на потреби @Блукаючі волонтери, Надежда Сухарь)
Будемо вдячні всім, хто долучається та поширює інформацію)

Немає коментарів:

Дописати коментар