пʼятницю, 24 листопада 2017 р.

Найбільший урок в світі

Вчора дітки 4-В класу Романо-германської гімназії № 123 мали змогу познайомитися з Глобальними цілями сталого розвитку. Спочатку діти в групах самі окреслювали найбільш значущі проблеми для суспільства. Потім ми порівняли х з тими, що були затвердженні на засіданні ООН та передивилися мультфільм про глобальні цілі. Під кінець кожен зміг уявити себе супер-героем, намалювавши те, що він зараз робить для успішного досягнення глобальних цілей сталого розвитку, або, що може зробити в майбутньому. Багато хто збирається придумати машини для очищення води та повітря, а багато хто сортує з батьками сміття)))
25 вересня 2015 року лідери 193 країн під час засідання 70-ої сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку затвердили 17 Глобальних цілей сталого розвитку на найближчі 15 років. Досягнення цих цілей допоможе викорінити бідність, подолати нерівність і несправедливість, зупинити зміну клімату – іншими словами зробить наш світ кращим місцем для життя.
Ініціатива «Найбільший урок у світі» ставить на меті проведення уроків у 100 країнах задля того, щоб найбільша кількість дітей у світі дізналась про нові Глобальні цілі. Проект «Найбільший урок у світі» в Україні реалізується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Молодіжної консультативної групи ООН в Україні.
Дякуємо Tanya Ozeruga за можливість розповісти дітям про Глобальні цілі сталого розвитку.
Запрошуємо інші школи приєднуватися)
#LargestLessonUkraine #SDGs4Children #TeachSDGs

Немає коментарів:

Дописати коментар