середу, 1 листопада 2017 р.

Запрошуємо на заняття з творчості

Як ключ до досягнення успіху у практично будь-якому виді діяльності, творчість є найважливішим компонентом здоров'я та щастя, а також основною навичкою, яка важлива для всебічного розвитку дітей. Творчість не обмежується художнім і музичним проявом, вона має першорядне значення також і в науці, математиці, навіть у соціальному й емоційному інтелекті. Творчі люди більш гнучкі та вмілі при вирішенні проблем, що робить їх здатними краще адаптуватись до технологічних досягнень і змін будь-якого роду, а також допомагає використовувати нові можливості.

Запорошуємо на наші заняття творчістю, де дітки не тільки малюють, але й ліплять, роблять аплікації, виготовляють листівки, поробки та ще й багато-багато різного та цікавого. Кожне заняття - це окрема історія, яку дітки проживають разом з викладачем, бто вони не тільки вчаться, а й висловлють своє бачення світу)

Заняття проводять:
Вранці - чарівна казкова Елена Белановская, яка може зробити шедевр з будь чого одним своїм дотиком)

Ввечері - досвідчена Татьяна Гребенщикова, яка знається на багатьох прийомах арт-терапії та з якою заняття перетворюються в справжню казку.

Заняття проходять по вівторках та четвергах.
11:30 - малюки 2-4 роки
12:00 - дітки 5-6 років
17:20 - дітки 4-6 років

Запис за телефоном: 050-932-13-17


Немає коментарів:

Дописати коментар