вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Плавання для немовлят)

Якщо з першого дня народження малюка ви вирішили, що хочете навчити його плавати, то ваше рішення правильне. Плавання для немовлят приносить величезну користь і виключає нанесення шкоди. Дитина все 9 місяців перебував у воді, тому повернення у звичне середовище перебування принесе йому тільки радість і позитивні емоції. При правильно організованому і відповідальному підході до плавання і дитина, і його батьки отримають лише задоволення. Крім того, водні процедури сприяють зміцненню організму.
Після народження м'язи дитини перебувало в тонусі, і водні процедури допомагають їх розслабити. При зануренні маса тіла немовляти стає в 6-7 разів менше. Це сприяє зникненню м'язової скутості і скутості. Активні рухи малюка позитивно впливають на фізичний розвиток. Рекомендується максимальна схожість водного середовища з тією, в якій перебував груднічок в материнській утробі. Такий стан справ допоможе і вам, і малюкові розслабитися. Тоді плавання для немовлят принесе задоволення і від нього буде користь.
Про користь плавання для немовлят розповість, навчить, покаже Олександра Цуркан (Aleksandra Aleksandrovna Tsyrkan), акушерка, педагог, психолог, інструктор плавання для немовлят, член "Асоціації свідомого батьківства", дійсний член Української спільноти тих, хто практикує "гештальт-підхід".
Запис за телефоном: 050-932-13-17 (по понеділках та середах 9:00-17:00)

Немає коментарів:

Дописати коментар