неділю, 17 квітня 2016 р.

Відновлення дитячого майданчика

16 квітня 2016 року ми дружньо почали відновлючати дитячий майданчик в парку Сирецький гай. Чудову ініціативу прояв Ігор Мельник ГІ "Збережемо сирецький гай"! І дуже гарно, що всі разом: КП УЗН Подільського районуГромадська Варта ВиноградарВУЛИК ІДЕЙ Клуб розумних дітей та місцеві активісти на чолі з Dmytro Fylonenko приєднались до цього чудового проекту. Адже піклуючись про комфорт, треба особливо ставитись і до збереження навколишнього середовища та постійно підтримувати екологічний стан нашого міста. Саме такі принципи сповідає наш постійний партнер КО "Київзеленбуд" і саме тому ми знову, звернулись до професіоналів - робітниців Подільського управління зелених насаджень за допомогою. І як Ви бачите на фото - все вийшло цілком екологічно та гармонійно.
Дружньо провели толоку: прибрали залишки багаття, сміття та поламані лавки.
Натомість все зробили нове: виготовили та встановили 4 паркові лави із запасів деревини, одну відновили, пофарбували дитячі "лазанки" та відновили 4-ри дерев'яні стільці.
Завезли основу для рівняння поверхні та трошки убрали ухаби на майданчику. Дякуючі техніці, а нам на допомогу УЗН надав вантажівку з під'йомником та дробілку, ми змогли одразу переробити сухі гілки не щепу, яка згодом буде використана під час висадки дерев.
Без уваги не залишились і дітки. Завдяки Олена Дубас-Чорнюк та Yuliya Kosach ми провели чудовий майстер-клас по виготовленню пасхальних кошиків :) А ще - кожен отримав повітряні кульки з персональними надписами, а наші партнери - креативні подарунки :) Звичайно, куди ж без креативних фотосетів від проекту Міські тварини -#ЗооРеформа!
Безперечно, ми за декілька годин не встигли зробити всього, що запланували. Але буде нагода ще зустрітись. Бо треба ще і пісочницю встановити, і гойдалку полагодити. Окрім того, коли підсохне грунт, що завезено, треба буде його розкидати, щоб поверхня майданчику була остаточно безпечною.
Дякуємо всім, хто приєднався і допоміг нам в цій справі!
Попереду ще багато роботи і дуже гарно, коли зустрічаєш людей, які вболівають усім сердцем за парки, довкілля та майбутнє покоління!
Дякуємо!
Зустрінемось!
#ЗбережемоСирецькийГай #ВартаВиноградар#КПУЗНПОДІЛ #ЧистийЛіс #ВуликІдей











Немає коментарів:

Дописати коментар