неділю, 23 листопада 2014 р.

Запрошуємо на майстер-клас "Різдвяний календар"



Різдвяний календар . Advent calendar — спеціальний календар, який показує час, що залишається до Різдва, популярний в європейських країнах.

Ми з Вами зробимо різдвяний календар у вигляді сундучків. А в середину,окрім маленького презенту, вкладємо те,що Ваша дитина буде пригадувати, коли в неї будуть свої діти.
Це ЗАВДАННЯ, які Ви зробите всією родиною РАЗОМ. Наприклад, спекти імбірне печиво, або підписати і надіслати бабусі новорічні листівки. У кожної родини будуть свої завдання. І цей час, проведений разом в колі батьків, дитина збереже в серці на все життя!

За традицією це листівка або картонний будиночок з віконцями, що відкриваються, де в спеціальних коробочках лежать або цукерка, або записка з побажаннями, або маленькі подаруночки. Календарі бувають і у вигляді мішечків, пакетиків, сумочок або згортків, розвішаних на стрічці.

Щіро дякуємо Katia Pankiv, яка поділилась ідеєю,що призвело до скупівлі різних красот: красивого паперу, дироколів, мережив...І за вирізання сундучків.)))

Місце проведення: ВУЛИК ІДЕЙ,Лукьянівка - 11:00-13:00
ВУЛИК ІДЕЙ, Куренівка - 14:00-16:00

Вартість МК - 75,00 грн. ( з урахуванням матеріалів)

П.С. Для тих, хто лінується приходити до нас, ми з радістю прийдемо до Вас))) Це про можливість виїздних і корпоративних МК. Запрошуйте!

Немає коментарів:

Дописати коментар