суботу, 27 вересня 2014 р.

Конференція з перинатології


Шановні колеги!

Запрошуємо перинатальних, дитячих та сімейних психологів, а також педагогів та викладачів курсів раннього розвитку дітей, лікарів та студентів взяти участь у V Всеукраїнській науково-практичній  конференції з перинатології:
"Поруч з родиною – професійно про найцінніше"
7-9 листопада 2014, Київ
Конференція проходить у рамках VІ Всеукраїнського Фестивалю свідомого батьківства, присвяченого питанням вагітності, пологів, розвитку та виховання дітей.
Автор та організатор: громадська організація "Асоціація свідомого батьківства".
За підтримки:
Міністерства освіти і науки України.
Міністерства соціальної політики України.
Медичної академії післядипломної освіти ім. Шупіка.
Київського медичного університету УАНМ. 

Цього року, як ніколи, важко було визначитися з темою конференції. Зовнішні події настільки ввійшли у професійну діяльність психологів, що уникнути тему війни все складніше. Ми прийняли рішення – не піднімати питання психології у військовий час, а укріплювати необхідні нам ресурси та знання для розвитку перинатальної науки та культури в Україні. Наші зустрічі під час конференцій стали важливою частиною нашого життя – а життя не потребує назв та шаблонів – ми такі, які ми є і саме це – цінність!Ми обираємо життя. Ми продовжуємо зустрічатися, вчитися, надавати один-одному підтримку та професійно супроводжуємо родини у перінатальному періоді. Цього рокуорганізатори конференції пропонують зібратися в затишному теплому безпечному місті та наповнюватися впевненістю у день, що іде. Ми готуємо программусповнену поваги, тепла та радості! Ми чекаємо зустрічі та готуємо сюрпризи! Мир вже порядЗустрінемо його разом!

листопада, пятницяпленарне засідання в першій половині дня.
7-9 листопада, пт-ндодночасно будуть проходити паралелі майстер-класів за напрямками: 
 - Перинатальна психологія;
 - Педагогіка і своєчасний розвиток дитини;
 - Ресурсні практики;
 - Сімейна психологія;
 - Перинатальна медицина.

Спеціально для Вас, ми запросили найкращих спеціалістів, які ділитимуться з вами своїми знаннями і досвідом; готуємо комплект необхідних матеріалів для кожного учасника (блокнот, ручка, розклад, опис усіх майстер-класів з тезами, графіками, таблицями, малюнками, контактними данними спеціалістів та подарунки від партнерів).
Зустрічі відбуватимуться у комфортному приміщенні. Окрім доповідей, майстер-класів і круглих столів у програмі заплановані смачні перерви на чаювання та вечірні розважальні програми.
Надсилайте свої заявки на участь з доповіддю, майстер-класом або семінаром на електронну скриньку - asbkontakt@i.ua. Матеріали доповідей, що увійдуть до програми конференції, і статті спеціалістів будуть опубліковані в журналах "Психологія дошкільника" та "Здоров'я жінки".
Також очікуємо заявок про участь у ярмарку та в організації вечірніх шоу-програм для учасників.
 З повагою, організатори: Чепрасова Л., Мовчан Н. 
Телефони: 063-237-39-00, 098-079-39-25 Лариса Чепрасова,
050-351-93-76, 098-4-519-519 Наталія Мовчан

Немає коментарів:

Дописати коментар