вівторок, 16 вересня 2014 р.

Тренінг з ейдетики «Знайомтеся, ваша пам'ять!»


Загальновідомо, що «таємною» зброєю кожного відмінника є чудова пам’ять, максимум уважності та мінімум забудькуватості. Вашому школярику іноді не все й не одразу вдається? Вам здається, що він надміру лінькуватий, постійно відволікається і нічого не запам’ятовує? Не біда! Твердження про те, що «граніт науки» варто безс умнівно «гризти», обламуючи об нього «зуби» – це просто міф! Бо ідеальну пам’ять можна розвинути, ні, навіть не так, – механізмам запам’ятовування можна навчити кожного без жодних проблем і виключно за наявності простого бажання змінюватися. Не вірите?

Готові довести на практиці!

Ведучий: Уже понад 23 роки відомий психолог, почесний доктор педагогічних наук, представник «Школи ейдетики» в Україні з 1990 року, інструктор-методист, засновник Української школи ейдетики, автор базової програми «Розвитку вміння ефективно сприймати, організовувати і відтворювати інформацію» Української школи ейдетики «Мнемозина» на основі базової Методи невербальних асоціацій Євген Всеволодович Антощук вчить і діток, і дорослих основам правильного запам’ятовування.

За цей час його тренінги відвідали понад 15 тис. зацікавлених, а перші маленькі слухачі – нині вже дорослі поважні директори не менш поважних бізнес-корпорацій. Але їм досі заввиграшки назвати три десятки цифр після коми у славнозвісному числі !

Авторський курс складається з 7 уроків тривалістю по 2,5 години. Курс розраховано на діток, починаючи зі шкільного віку 6-7 років.

Для маленьких слухачів це просто гра, під час якої вони вчаться, а для дорослих – автор методики наполягає, що маленькі слухачі мають бути у супроводі рідних дорослих – це безсумнівно цікавий новий досвід. Долучайтеся, давайте разом зробимо шкільне навчання наших діток комфортним і привабливішим. Нехай у них залишається більше часу для відпочинку, ігор та родини!

Початок курсу 20 вересня 2014 року.
Вартість курсу - 700,00 грн (дитина+дорослий)

Запис за телефоном - 050-648-19-07 Олена

Немає коментарів:

Дописати коментар