пʼятницю, 23 березня 2012 р.

Вулик ідей рекомендує відвідати

те навчитися розмовляти з дітьми про… Це? Тоді Вам до нас. На зустрічі Медичного клубу "Свідомо" ми говоритимемо про секс, а точніше як про нього говорити з дітьми.

Хто буде з нами: Як реагувати на дитячу цікавість до сексу і як, не травмуючи їхньої психіки, про це розказати, вчитиме дитячий психолог та психотерапевт Світлана Ройз.

Світлана, попри молодість, вже стала членом Європейської професійної психотерапевтическої Ліги. В 2005 написала рятівну для багатьох книгу «Волшебная палочка для родителей», в 2008-му - «Где живет Ангел». Почитати про методику за якою працює Світлана можна тут - «Психологическая вебстудия Светланы Ройз».

Де зустрінемось: у ресторації Культ Ра на Володимирській, 4. Гостинні господарі обіцяють всіх пригостити смачним Іван-чаєм.

Коли зустрінемось: у суботу 31-го березня об 11.00.

Як потрапити на Медичний клуб: щоб усім вистачило місця, ми будемо вдячні, якщо Ви попередньо зареєструєтесь. Напишіть, як Вас звати і Ваші контакти на адресу zemlyanska@gmail.com або на номер 066 146-10-25

До речі, якщо вже маєте конкретні запитання, пишіть в коментарях або на мейл - ми передамо їх лікарям, щоб вони знали, до чого готуватись.

Немає коментарів:

Дописати коментар