вівторок, 14 лютого 2017 р.

Презентація книжки "Моя класнюча дівчинка"

Запрошуємо Вас на презентацію унікальної книжки для підлітків "Моя КлАсНюЧа дівчинка" Марини Павленко.
Книжка видана молодим видавництвом WISE BEE, яке покликане допомагати читачам повірити в свою унікальність та пізнати закони Всесвіту. 
Повість «Моя КлАсНюЧа дівчинка» відзначена у номінації «Вибір видавця» в рамках Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». 

У грудні 2016 року видавництво Wise Bee з книжкою "Моя КлАсНюЧа дівчинка" Марини Павленко отримало нагороду в номінації «Видавничий дебют року».

Про що ця книжка?
Повість про те, як бути собою, помічаючи щодня свою красу, накопичуючи силу, роблячи кроки до кращої версії себе, відчуваючи щосекундну підтримку і знаючи, що все можливо.

В чому унікальність книжки?

Унікальність книжки в тому, що вона задовольняє усі 5 органів чуттів. Книжка містить цікаву повість, яка наштовхує на роздуми, а також щоденник головної героїні Юлі - плани, секретики, рецепти медових масок і кремів, ідеї.

Спікер – Лілія Почкун, мама 4 синів, любляча дружина, директор видавництва Wise Bee. На зустічі Лілія поділиться секретами, як поєднати в собі бізнес вумен та маму 4 дітей. Та секретами того, як при цьому зостатися доброю мамою і не перетворитися у злобну учілку.

Участь БЕЗКОШТОВНА.

Реєстрація тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuPOMUoWnEBs4hwT_4Xsne39pRF7_ZKuHhVg0sw2Z7Q1lfgA/viewform

Телефон для довідок: 050-932-13-17


Немає коментарів:

Дописати коментар