суботу, 14 січня 2017 р.

Благодійна безпрограшна лотерея "Чудо-восьминіжки"

Новорічні свята потроху підходять до кінця, але дива не закінчуються ніколи! Адже маленькі янголята, які поспішають з'явитися на світ Божий раніше строку, народжуються майже щодня. І їм дуже потрібні чудо-восьминіжки, що допомагають їм скоріше набратися сил. З ними можна гратися маленькими пальчиками, не чіпати різні трубочки та катетори, яких повно в кювезах, де малюки чекають, коли поїдуть вже додому)

Потреба в чудо-восьминіжках є завжди! 

Наші майстрині готові в'язати восьминіжок вдень та вночі)))) А от придбати ниточки для восьминіжок не завжди виходить, адже потрібні спеціальні гіпоалергенні нитки.

Саме тому Вулик ідей розпочинає Благодійну безпрограшну лотерею з метою збору коштів на нитки для чудо-восьминіжок.

Умови участі в лотереї:
1. Підписатися на сторінці Чудо-восьминіжки та ВУЛИК ІДЕЙ Клуб розумних дітей, якщо ви досі цього не зробили)))))
2. Перевести на р/р Української асоціації батьків передчасно народжених дітей Ранні пташки 50 (п'ятьдесят) гривень з призначенням платежу "Чудо-восьминіжки"
3. Поставити + в коментаріях до події.
4. Чекати закінчення лотереї 14 лютого 2017 року.
5. Отримати свій подарунок))))

Умови розподілу подарунків:
1. Кожен лот буде пронумерований.
2. Розподіл лотів буде зроблений за допомогою сервісу random.orgсеред тих учасників, які перевели на рахунок Асоціації Ранні пташки гроші.
3. Кількість учасників, їхні імена та номери участі будуть відомі напередодні розіграшу.
4. Забрати свої подарунки учасникі зможуть самостійно, або подарункиможуть бути надіслані в будь-яке місто України за рахунок учасника лотереї. Спосіб отримання подарунку обговорюється з кожним учасником окремо після проведення розіграшу.

Рахунок Асоціації батьків передчасно народжених дітей Ранні пташки № 26000052653282 в ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" (ЄДРПОУ 14360570, код банку 320649) , ЄДРПОУ/ДРФО 40587505

Дізнатися більше про Асоціацію можна тут: https://www.facebook.com/ranniptashky/?fref=ts

1 коментар: