середу, 30 березня 2016 р.

Акція "Корок життя"

Сьогодні віднесли трошки кришечок на переробку до @подільського центру соціальних служб)

Лекція "Дитячі страхи"

Сьогодні відвідали лекцію чарівної Олени Науменко про дитячі страхи. Виявилося, що на зустрічі близько 50 осіб і майже всі - психологи))) Дякуємо за здобутий досвід і практичні ігри)





вівторок, 29 березня 2016 р.

Майстер-клас у центрі нейрохірургії

29 березня відбулася наша чергова зустріч з дітками з нейрохірургічного центру. Цього разу робили весняних пташечок та закликали весну)




неділю, 27 березня 2016 р.

Майстер-клас з малювання мандали для онкохворих діточок

Неділя. Сьогодні від ВУЛИК ІДЕЙ Клуб розумних дітей заняття проводила Юлія. Малювали пасхальні мандали акварельними олівцями. Тобто малювали як кольоровими олівцями, а після - розмивали пензликом з водою і отримували малюнок аквареллю.
Мандала - це геометричний символ складної структури, який інтерпретується як модель всесвіту, «карта космосу». Ефект мандали може бути використаний як засіб самодопомоги при стресі, емоційному розладі, як дорослого, так і дитини. Своїми мандалами ми сьогодні медитували з думкою про пасхальні дні. Та й католична Пасха ж сьогодні) А ще дістали цікаві творчі набори, де використовується кольоровий порошок. Ефект медитації отримали і від цього процесу)))








суботу, 26 березня 2016 р.

Короткий фотозвіт з виготовлення чудо-восьминіжок

Чудодійні восьминіжки допомагають передчасно народженим дітям у реабілітації та виходжуванні. Спільно з проектом Чудо-восьминіжки провели майстер-клас. Приємно долучатись до громадських інициатив, які змінюють життя)







Дітки "Вулика ідей" на майстер-класі в Гете Інституті

26 березня, напередодні католицької Пасхи, дітки, які вивчають німецьку у Вулику ідей, мали змогу відвідати майстер-клас у Гете інституті. Що робили? Вчили пісні, слухали історії, робили великодні книжки, шукати шоколадні яйця, гарно проводили час))) дякуємо @olena dvorytska за запрошення)
















вівторок, 22 березня 2016 р.

Майстер-клас для діток з центру нейрохірургії

У Вулика ідей видався такий насичений березень, що просто не встигаємо ділитися з вами своїми новинами). Ось одна з них. 22 березня @Фонд Запорука запросив нас провести майстер-клас для діточок у нейрохірургічному центрі. Разом з дітками читали історію про "Повітряних рибок".Пускали мильні бульбашки, ловили їх (наче повітряних рибок)на папірець (в акваріум),а потім розмальовували тих,що "зловили". І хоча рибки інколи виходили сумними, маємо надію, що історія допоможе дітлохам скоріше вилікуватись)




понеділок, 21 березня 2016 р.

Майстер-клас "Чарівний побут"

Як знайти в собі сили для щоденних занять по дому?
Як відновити свою енергію і радіти життю?
Ці питання актуальні для молодих матусь)
Запрошуємо разом:
- дізнатись про Закони днів - що і в який день тижня краще робити; 
-познайомитись з жіночої гімнастикою - для зміцнення постави, розтяжки м'язів і жіночого здоров'я; 
-Створити мотанку "Десятиручку"- помічницю в справах.

Ведуча - Татьяна Богаччі - Іструктор жіночої слов'янської гімнастики чарівниць,автор методики по корекції фігури,
автор семінарів «Слов'янські секрети любові» і «Спосіб життя чарівниці», провідний тренер центру сімейної сексуальної освіти «Love is».

неділю, 20 березня 2016 р.

Чемпіонат Києва з сімейного спорту. Команда "Вулика ідей"

Сегодня 20 марта состоялись отборочные соревнования Чемпионата Киева семейного спорта в Подольском районе. Как всегда соревнования в этом районе отличаются большой эмоциональностью и азартом. Победила команда "Рваный кед", семья Рыбачук, которая завоевала титул самой спортивной семьи Подольского районна уже во ВТОРОЙ раз! Кроме этого, семья Рыбачук в 2016 году стала лицом Чемпионата и они всем нам знакомы по рекламным афишам Чемпионата. Ну а второе место заняла команда "Позитив", семья Шкляр. Эти две команда будут участвовать в СУПЕРФИНАЛЕ, который пройдет на Крещатике 29 мая. Мы поздравялем победителей и благодарим всех участников за прекрасное настроение!