понеділок, 7 березня 2016 р.

Як музика впливає на людину?


Під враженням сьогоднішнього музичного майстер-класу, хочемо поділитись з Вами цікавою інформацією.
Як музика впливає на людину?
А точніше, справжніми науковими дослідженнями вІдомого японського дослідника Масару Емото. Результати експериментів професора Емото доводять, що вода по-різному)реагує на своє оточення. І відповідно до її реакції змінюються зображення кристалів. Спочатку такий вплив ззовні вивчали, використовуючи звуки музики. 
Класичні композиції відображалися водою через кристали досконалої, геометрично правильної форми, тоді як важкий рок кардинально деформував ту саму воду, зображення мали незрозумілий перехняблений вигляд..Більше інформації тут: (див. 15-20 хвл. відеороліка) https://www.youtube.com/watch?v=PDW9Lqj8hmc
Але найбільше пана Емото і його колег вразила фотографія з кристалом води, утвореним словами «любов і вдячність». «Це було найкрасивіше і найвишуканіше зображення з усіх, що мені доводилося бачити. Здавалося, що вода радіє почутому. З цього моменту мій світогляд і моє життя змінилися» — зізнається дослідник. Вода навчає розуміти тонкощі людської душі, вона показує на собі, який вплив на всесвіт може мати Любов.
А так,як людина майже на 80% складається з води (новонароджена дитина - 80%, п'ятирічний малюк - 78%, а у шістдесятирічного - лише 43%.) ми розуміємо як музика змінює структуру клітинок нашого тіла. Тож слухаємо гарну музику, даруємо ЛЮБОВ І ВДЯЧНІСТЬ навколо себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар