пʼятницю, 5 лютого 2016 р.

Добро - це я!

Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приєднався до молодіжної ініціативи «Добро – це Я!» залучивши волонтерів Центру та волонтерів з числа громадських організацій району до даної справи, мета якої - надихнути якомога більше людей робити добрі справи. Адже, кожного дня ми робимо багато добрих справ: допомагаємо, піклуємось, підтримуємо, радіємо і все це заради того, щоб зробити когось щасливішим. І не важливо скільки часу приділяємо добрим справам, важливо, що ми їх робимо.
Свою добру діяльність волонтери Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді представили у вигляді щоденника «Мої добрі справи» та фотографій із проведення заходів за їх участю. Волонтерами Центру, Молодіжної громадської організації «Вулик ідей» та Громадської організації «ВЕРБЕНА» було проведено ряд майстер - класів для дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах - виготовлення прикрас «Квіти у волоссі», розпис пряників до Свята святого Миколая. Волонтери брали участь у районному фестивалі «Повіримо у себе», новорічних святкових заходах для клієнтів Центру та параді помічників Святого Миколая. Також волонтери брали участь у роботі творчої майстерні в рамках конференції з перинатології та реалізації зимового проекту «Діти у карнавальних костюмах» з використанням засобів фотографії. Цікавою родзинкою молодіжної ініціативи було проведення «Піжамної вечірки» для дітей до 10 років, під час якої діти розважалися, куштували смачну випічку, весело спілкувалися та фотографувалися у колі нових друзів.
На цьому молодіжна ініціатива «Добро – це Я!» не завершується, всіх хто бажає приєднатися до добрих справ запрошуємо звертатися до Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька, 20 (2-й поверх, каб. 7) попередньо зателефонувавши за номером 460-40-82.
Зробимо світ кращим, добрі справи робити легко!


Немає коментарів:

Дописати коментар