пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Творча майстерня

Запрошуємо Вас завітати до ТВОРЧОЇ МАЙСТЕРНІ ( в рамках Конференції з Перинатології http://www.perinatal.com.ua/program/)

Розклад майстер-класів. 
20 листопада 18:00-20:00 одночасно, в різних кімнатах:
Секрет для всіх від Weleda.
- майстерня з виготовлення чудо-восьминіжок.
Запрошуємо майстринь, які люблять в'язати на майстер-клас з виготовлення восьминіжок для передчасно народжених малюків. 
Будемо вчитися в'язанню, дізнаватися про проект допомоги передчасно народженим малюкам - від майстра Поліни Заглади (Керівник студії Pony Polly). Усі восьминіжки, які Ви зв'яжете - можна передати діткам, які народилися передчасно. По кожній переданій восьминіжці ми окремо робимо звіт на сторінці Проекту. Ви отримаєте знання, одночасно зробивши добру справу та можливість гарно провести час у теплій компанії! Матеріалами повністю забезпечуємо, але якщо бажаєте підтримати проект - будемо вдячні за нитки. Якщо маєте свої гачки - не забудьте взяти з собою (2,5- 3 мм)!
Проект націлений на те, аби кожна передчасно народжена дитина в Україні могла отримати чудодійного восьминіжку безкоштовно. Доведено, що тримаючи восьминіжок в руках, дитина менше вириває зонди та катетери, заспокоюється та відчуває себе захищено. Лікарі схиляються до думки, що діти звикли мати біля них пуповину і тримання щупалець восьминіжків нагадує їм про це відчуття спокою, яке було в них лоні матері.
3. «Створення символічних будинків для мрій». Карабиньош Ольга, Ужгород.


21 листопада 18:00-20:00
Розпис імбирних пряників айсінгом
Олена Перкін - мама, керівник, консультант з притань ГВ і просто жінка, Львів.
- ведуча роздає заздалегідь заготовлені пряники
- разом робимо айсінгову масу
- фарбуємо айсінгову масу в різні кольори харчовими фарбами
- розписуємо пряники по запропонованих схемах
- учасники по ходу МК утворюють свої неповторні малюки на пряниках - упаковуємо свої шедеври в харчову плівку, прикрашаємо стрічками
- за бажанням учасники отримають прості у виконанні рецепти пряників і рекомендації що до випікання.
2.
"Адвент-календар" для солодкого
Катерина Паньків - перинатальний психолог, арт-педагог та засновниця арт-студії "Жовті ножиці", педагог раннього розвитку.
Що може бути кращим за новорічні свята? Лише їх очікування! А щоб підготовка була продуктивною, а атмосфера чарівною ми будемо робити календарі очікування Нового року, чи Різдва. На МК ми зробимо та задекоруємо по 15 красивих коробочок, в які всередину ви складете обрані завдання на щодень, а також винагороду за їх виконання - цукерки або маленькі подаруночки дітям. Свято наближається!:)
3.
Практикум:Чарівне рукоділля.Терапія творчістю.
Науменко - практичний психолог вищої кваліфікації,психолог-методист дитячий та юнацький психотерапевт.арттерапевт
Створюємо ресурсні артпродукти з вовни та екологічних матеріалів. Практикум:Чарівне рукоділля.Терапія творчістю. Створюємо ресурсні артпродукти з вовни та екологічних матеріалів. Створення "казки на колінах" учасники групи.
4. Осінній віночок для оселі від улюбленого Вулика Ідей
5. Виготовлення обруч Квіти у волоссі разом із Вуликом Ідей.

Вартість участі від 50 грн.Кількість місць обмежена.
Реєстрація за номером : 050-648-19-07 Олена


Немає коментарів:

Дописати коментар