середу, 17 червня 2015 р.

Протистояння

Мали сьогодні зустріч з Славною О.В( директор ПРЦК "ПОДІЛ").
Основні тезиси, пояснення.
1. Ваша організація (МГО «ВУЛИК ІДЕЙ»)дублює нашу діяльність(ПРЦК «ПОДІЛ»). Хоча ПРЦК «ПОДІЛ» має гуртки для школярів, а у «ВУЛИК ІДЕЙ» - дітки дошкільного віку. Нащо Славна О.В. відповіла, що з нового навчального року вони самі будуть проводити заняття і для таких діток.
2.Надала інформацію, що держ.фінансування не має, тому треба заробляти і, робити платні гуртки. А ми займаємо приміщення . Що державі це не вигідно. Бо по закону ми сплачуємо 1 грн. (постанова від 2013 року). Ми пояснили, що окрім 1 грн. ми вносили благодійні внески орендарю (на той час Соціальній службі) , завдяки яким вдалось за цей час зробити капітальний ремонт у клубі «Товариш» ( заміна вікон, дверей, плитка, ламінат, сан.техніка…),поповнити мат. бази клубу..+ косметичний ремонт у клубі «Романтик». А ще організація, підтримка багатьох соціальних проектів+ компенсували комунальні послуги. Ми виконували всі пункти договору співпраці. До нас жодних претензій не було. Навпаки, завжди казали, що МГО «ВУЛИК ІДЕЙ» - жива, активна, діюча громадська організація.
3.Почули претензію стосовно того,що ми займаємо більше приміщення ніж у нас в договорі. Це дійсно так. Але їх використання було погоджено,підтримано попереднім керівництвом. А також прописано у зверненні ( не один раз) на подовження суборенди. Тобто все відкрито і прозоро.
4.Запропонувала нам пошукати інше комунальне майно в оренду.
Ми намагались розкрити всі можливі плюси , переваги співпраці з нашою організацією.
Згадали ,що у Подільському районі проживає біля 40000 тис. дітей + не відома кількість вимушених переселенців. Що діяльності вистачить всім.
Показали всі наші дипломи,подяки, грамоти.
В кінці зустрічі Славна О.В. попросила подумати один день. В четвер зранку домовились здзвонитись.

Немає коментарів:

Дописати коментар