неділю, 15 лютого 2015 р.

Наші смаколики доїхали до бійців

Місію Операція "Маестро" цього тижня частково виконано,- маршрут був від Волновахи до Артемівська! За винятком.. - нас не пустили в Дебальцеве. У день коли було максимальне протистояння нам пощастило, пройшли скрізь, як ніж крізь масло.
З позитивного - можемо сказати наше ППО є, і дуже є)) Перед відрядженням в інеті з цього приводу були сумніви. Нам вдалося побувати в підрозділах, які відповідають за наше небо, все клас!)
Особлива подяка нашим чарівним кияночкам, - у День Святого Валентина ми просто завалили наших хлопців домашніми вкусняшками: олів'є, оселедець під шубою, котлети, борщі, відбивні, налисники, зрази, пиріжки - це вже стало доброю традицією під час наших приїздів, а цього разу все було ще більш доречно.
Що дуже важливо - перед нібито припинення вогню вся зона АТО була перенасичена західними журналістами. Висновки будуть пізніше.
Наша місія на даному етапі поки що не закінчена. У зоні АТО досі працює друга група Операції "Маестро". Хлопці привезли нашим воїнам 10 тон води і цілу купу провізії. Чекаємо новин. Чекаємо на їх повернення живими і неушкодженими!





Немає коментарів:

Дописати коментар