понеділок, 8 грудня 2014 р.

Казкові фотографії з Казкової майстерні янголів)))

Дякуючи чудовому фотографу Анастасії Черкіс, ми маємо гарні фото зі свята)))

















Всі фото є в нашому альбомі.
А ось і її відгук:
Дякую, дівчата, що запросили! 
Учора ми цілий день провели з дітьми на Благодійний Ярмарок подарунків "Казкова майстерня Янголів" 2014. Одразу скажу: дітей ледве забрали після закінчення. Стільки розваг: майстер-класи на кожному кроці дякуючи ВУЛИК ІДЕЙ Клуб розумних дітей, концерт, конкурси, батут від Моршинська, аквагрим, смачнющі пироги і тістечка Василеві пироги. екологічні пахнючі мила, розпис хною, незвичайні техніки малювання... І ще стільки ж окремих майстрів, які представили свої супер гарні вироби.
Улюблене видавництво Видавництво Старого Лева, результат - наша бібліотека поповнилася дуже класними книгами серед яких Казка про Майдан. Нове видавництво Видавництво "Час майстрів", результат - книга з автографом автора для Ясі і Дєні.
Незвичайні конструктори і бамбукові іграшки HAPE Ukraine. Чудо вігвами і годівнички-конструктори від Maloo.
Теплесенькі шапочки, снудики, рукавички виявилися результатом роботи чудових дівчат, одну з яких я добре знаю Pivnik Studio.
Супер гарний стенд і м'якесенькими диванчиками від Baby Service - Клуб Игрушек.
Ну і гордість організаторів - хіт сезону - маскувальна сітку, яку плели зранку до вечора без перестанку, і старі, і малі...
Усе це заради того, щоб допомогти придбати необхідне устаткування для недоношених діток - проект "Рано раненько".
Мало куди наші діти просяться прийти ще на один день. Але сьогодні ми теж повернемось на Казкову Майстерню Янголів. І захопимо з собою кілька книжок, які ми вже багато разів прочитали і встигли вирости з них, для діток із притулку.


Немає коментарів:

Дописати коментар