пʼятницю, 29 листопада 2013 р.

Благодійні акції грудня

Якщо у Вас є потреба зробити маленьке диво напередодні Новорічних та Різдвяних свят, ми пропонуємо Вам взяти участь у декількох проектах, в яких "Вулик ідей" також з радість бере участь.
Вибирайте той, що ближче до Вашої душі, і давайте робити дива разом)))))


1. Клубочок щастя
2. Подарунки для дітей з дит.будинків.
3. Виконай мрію дитини
В жизни каждого из нас есть место для доброго поступка. Мы постоянно куда-то торопимся, бежим, суетимся. За ежедневной суетой не замечаем, как летит время, забывая о тех, кто больше всего нуждается в нашем тепле, заботе и внимании. И вот уже совсем скоро самый желанный, самый добрый и вселяющий надежду праздник. Во всех уголках мира, дети всегда остаются детьми, ждут подарков и сюрпризов, мечтая о празднике, веря в чудо, независимо ни от каких жизненных обстоятельств.

В преддверии наступающих праздников МБФ "INSHE ZHITTIA" обращается ко всем людям доброй воли с предложением объединиться и проявить свою солидарность в Благотворительной Акции по сбору средств на подарки для детей–сирот, детей, лишенных родительской опеки, детей-инвалидов, воспитанников Детских Домов и Домов-интернатов Украины. У обычных детей есть все: мандарины, подарки, лимонад, конфеты, Новогодняя елочка, Дед Мороз, Снегурочка, салют, петарды под окном, караоке и гости. У них никого нет. Так получилось…

Покупая подарок своему ребенку, купите подарок для малыша из детского дома, сироты или ребенка-инвалида, находящегося сегодня в сложной жизненной ситуации. Поделитесь своим теплом, сотворите маленькое, но все-таки новогоднее чудо! Передайте свой личный подарок воспитаннику Детского Дома.

Дети ждут:
— Сладости (конфеты, мармелад, зефир, пастила, печенье);
— Игрушки (куклы, машинки, мягкие игрушки – только новые)
— Наборы для творчества (конструкторы, пазлы, лепка, вышивание, и т.д.)
— Канцтовары (Краски, альбомы, карандаши, фломастеры ..)
— Предметы личной гигиены ( гели для душа, т/вода…, заколочки, резинки для волос..и.т.д)
— Книги, сказки и многое другое - все, что может послужить хорошим подарком для ребенка.

Примите личное участие в проведении праздников в Детских Домах и Домах-интернатах. Поделитесь своим настроением и счастьем, вместе мы обязательно сделаем для малышей этот день одним из самых счастливых дней в году! МБФ "INSHE ZHITTIA" обеспечит полную информационную поддержку всем мероприятиям.Присоединяйтесь!
Мы ждем Вас: г.Киев, ул. Шелковичная, 30/35, к.3. Тел./ факс: + 38 044 253 68 68 ВМЕСТЕ МЫ СИЛА!


4. Дитяча фантазія - новорічна казка
З метою залучення уваги до арт- проекту «Дитяча фантазія. Новорічна казка», організованого громадською організацією «Здорове людство», просимо Вас приєднатися до нашої благодійної акції та подарувати діткам радість!!!
Арт-проект «Дитяча фантазія. Новорічна казка» спрямований на психо -моральну та матеріальну підтримку діток онкогематологічного відділення «Охматдит» та дитячого відділення Національного інституту Раку. Зовсім скоро Новий Рік та Різдво!!! Дітки з нетерпінням чекають свята, подарунків та радісних хвилин. Кожен може їм це подарувати!!!!

З 27.11.13 по 16.12.13 інтернет магазин дитячих товарів «Чудо Кукла» за кожен like спільноти «Здорове людство » відрахує 1 грн .

На ці кошти будуть придбані дитячі іграшки цім діточкам, вручення яких відбудеться на новорічному святі!
Як допомогти діткам?

1. Підписатися на Здорове людство https://www.facebook.com/zdorovelyudstvo і Чудо Кукла https://www.facebook.com/chudokukla

2. Поділитися цим постом з друзями.
Лайкати тут https://www.facebook.com/chudokukla

5. Добрі справи у подарунок
Ви вже замовили корпоративні подарунки партнерам? Що це буде? Записник, пляшка шампанського, календар?
Будьте оригінальні! Подаруйте Вашим діловим партнерам добрі справи! Причетність до порятунку дитячих життів – безцінний подарунок.
Візьміть участь у проекті « Благодійність замість сувенірів». Це соціальна ініціатива компаній, що відмовилися від покупки корпоративних сувенірів до свята на користь добрих справ. А для нашого благодійного фонду «Запорука» - це можливість забезпечити дітей необхідними ліками, медичними витратними матеріалами і всім іншим, необхідним для їх одужання. Чим більше компаній приєднається до ініціативи і передасть свої святкові бюджети на благодійні цілі, тим більшому числу дітей ми зможемо допомогти.
Ми пропонуємо Вам подарувати партнерам CD диск «Добра коляда». Українські зірки - Юлія Лорд, Марічка Бурмака, Едуард Приступа, Тартак та Астарта, Дмитро Ципердюк, Росава та Піккардійська Терція – записали колядки, які піднімуть настрій, подарують світлі почуття, добро і радість Вашим партнерам та допоможуть врятувати дитячі життя.
Вартість одного CD диску 50 гривень (благодійна пожертва). Участь в ініціативі «Благодійність замість сувенірів» - добровільне рішення компаній. Кожна компанія самостійно визначає суму пожертви і може перепрофілювати «подарунковий» бюджет на благодійні цілі як повністю, так і частково.
Почніть Новий рік з ДОБРА!
Подробиці на сайті www.zaporuka.com.ua, або у координатора ініціативи Яни Савчук yana@zaporuka.com.ua, (044) 361-56-97, (050) 410-44-84.

Взяти участь у Акції також можна придбавши у Фонду оригінальні новорічні листівки, надруковані на основі дитячих малюнків або на основі картин українського художника Віталія Кириченка, який погодився підтримати нашу ініціативу. Листівки можуть бути без тексту на зворотній стороні або із вашим текстом-привітанням. Вартість листівки складає 10 грн.




Немає коментарів:

Дописати коментар