понеділок, 20 травня 2013 р.

ДОПОМАГАТИ МОЖНА ВЕСЕЛО!











Цього року в Україні вперше пройшов веселий, яскравий та такий необхідний благодійний захід «Фестиваль Червоних носиків». Символом фестивалю став червоний клоунський носик, який було запропоновано одягнути усім відвідувачам - і маленьким, і дорослим.

ДАВАЙТЕ ДОПОМАГАТИ ВЕСЕЛО! - звернувся до усіх учасників заходу організатор фестивалю благодійний фонд ЗАПОРУКА . Уже до обіду Маріїнський парк наповнився червоними носиками і посмішками. На сцені виступали маленькі таланти, поряд у творчих майстернях з’являлися шедеври, у парку йшли баталії з мильними кульками на чолі з головнокомандуючими клоунами. Скрізь панувала святкова атмосфера, усі раділи та веселилися. У той же час люди робили пожертви для важкохворих дітей. Найбільш розчулила пожертва маленької Амелії, яка принесла свою скарбничку, в яку збирала монети протягом двох років.

Отже, «Червоні носики» допомоги зібрати на лікування хворих дітей близько 19 тисяч гривень.

 Організатори Фестивалю вдячні всім, хто доклав своїх зусиль для здійснення цього свята: усім майстрам, аніматорам, учасникам концертної програми, своїм друзям Лікарняним клоунам, усім волонтерам і, звичайно, усім тим, хто завітав на наше свято добра.



"Вулик ідей" також приєднався до свята з майстер-класом з ліплення з солоного тіста.










Немає коментарів:

Дописати коментар