вівторок, 5 березня 2013 р.

Благодійні акції березня 2013

1. Збираємо все, що необхідно для немовляти (дівчинки), яка з'явиться у багатодній сім'ї у квітні місяці. В сім'ї вже є чотири дитини. Оскільки батьки вже не планували мати ще діточок, всі маленьки речі роздали. Тепер необхідно все: від одягу до іграшок. Коляску ми вже знайшли)))) сподіваємося на вашу допомогу.


2. Збираємо одяг, взуття та іграшки для Романівського спецінтернату та реабілітаційного центру. Перелік того, що необхідно:

1. Гроші - на повітряні кульки, солодощі, підгузники та іграшки (закуповуються на гуртовій базі)
2. Олівці
3. Фарби акварель
4. Фломастери
5. Альбоми
6. Розмальовки
7. Заколки, резинки, обручі
8. Гребінці
9. Шкарпетки для дівчат і хлопчиків
10. Книги - нові, яскраві
11. Пластелін
12. Маєчки, футболочки, трусики
13. Кольоровий папір та картон
14. Пазли
15. Одяг та взуття (дітки 3-12 років) в гарному стані, чистий.

Про Романівський спецінтернат
В закладі перебуває 85 вихованців - ХЛОПЧИКИ!

З них більша частина - тяжко хворі (45 діток). В якості подарунків для них нам запропонували придбати - солодощі (збираю гроші - потім куплю централізовано з усіма необхідними документами), шкарпетки (розмір від 37го по 42й), підгузники (найбільші розміри) та мячі різного розміру.

20 діток орієнтуються у тому, що відбувається, але окрім ігор та спецзанять нічим не займаються, ходять на вулицю. В якості подарунків: мячі, шкарпетки, шапки, рукавиці, шарфидоски для малювання (магнітні), великі цупкі книжки з гарними адекватними ілюстраціями, солодощі, фрукти.

20 діток, які вміють малювати, розпізнають явища...Подарунки: олівці, фломастери на водній основі, альбоми, розмальовки, книги з адекватними ілюстраціями, набори для для творчості - з великими бусинами, обємними наліпками, "веселе тісто", пальчикові фарби, мячі, шкарпетки, шапки, рукавиці, шарфи, солодощі, фрукти.

Немає коментарів:

Дописати коментар