неділя, 27 вересня 2015 р.

Дні європейських мов у Гете інституті

Вже другий рік поспіль "ВУЛИК ІДЕЙ " долучається до відзначення Европейського дня мов в Україні. Наші майстрині малювали діткам прапори європейських краін... І не тільки))) ще були дракони, метелики і кошенята)))
Основна мета свята – показати не лише культуру країн, що задіяні у цій ініціативі, але перш за все розповісти про багатокультурну Європу, і треба вчитися не лише на курсах чи у школі, а все життя – щоб більше дізнаватися про всіх», – зазначила Ева Фігель, директор Польського Інституту у Києві.
У програмі свята до уваги дорослих і юних гостей – пробні уроки іноземної мови, презентації програм навчання у Європі, поетичні читання, майстер-класи, зустрічі, конкурси, ігри (наприклад, складання пазлу-карти Європи), покази європейського кінематографу, танцювальні майстер-класи народів Європи, страви європейської кухні та святковий концерт наприкінці дня. Ева Фігель зазначила також, що відбудеться спеціальна екскурсія місцями компактного проживання поляків у Києві у ХІХ-ХХ столітті. Крім того, під час святкування оголосять переможців першого Конкурсу фільмів кишенькового формату, на який надійшло близько 60 робіт з усієї України.
Під егідою EUNIC UKRAINE, Британська Рада в Україні, Інститут Гете в Україні, Італійський Інститут культури в Києві, Посольство Іспанії в Києві, Польський Інститут у Києві, Французький інститут в Україні та Чеський центр у Києві

















Немає коментарів:

Дописати коментар