четвер, 6 квітня 2017 р.



7 квітня 2017 року запрошуємо родини, які очікують народження дитини!

З 15:30 до 20:00 у програмі:
Семінари, подарунки від партнерів, ярмарок, смаколики.

16-00 - "Найважливіше про пологи" 
Спікер - Чепрасова Лариса - перинатальний психолог, акушерка, помічниця в пологах, керівник центру розвитку родини "Сімейне Коло", (www.kolo.org.ua), голова Асоціації свідомого батьківства, досвід - 23 роки!
Як обрати найкраще/найзручніше місце для народження дитини; Коли вже потрібно їхати до пологового, а коли можна не поспішати; Чому та як розпочинаються пологи та що потрібно враховувати в ці моменти; Що змінюється для мами та малюка під час перейм, пологів та після них; Як навчитись "правильно" народжувати; Що зробить пологи комфортними для родини.

17.00-17.10 - перерва

17.10-18.00 "Грудне вигодовування з перших хвилин життя - як все організувати?"
Спікер - Мовчан Наталья - перинатальний психолог, консультант-викладач з питань грудного вигодовування, автор проекту "Подорож до нарождення" та "Путь консультанта", досвід - 10 років.
Коли розпочинається грудне вигодовування; Чи потрібно готуватись до годування груддю; Як запобігти проблемам та уникнути болісних відчуттів при годуванні; Що може зробити жінка, щоб допомогти собі у разі необхідності; Чим годують годувальницю; Як правильно прикладати дитину до грудей; Запитання та відповідді від учасниць семінару.

18.00-18.10 - перерва

18.10-18.50 "Догляд за новонародженим"
Спікер - Слободянюк Юлія - перинатальний консультант, член Асоціації свідомого батьківства, тренер центру розвитку родини "Сімейне Коло", досвід - 3 роки.
Початок життя - як не розгубитись у засобах для догляду за дитиною; Які рекомендації варто запам'ятати щодо перших днів-ночей; Що потрібно знати для здорової турботи; Практичні поради від спеціалістів та відповіді на ваші запитання; Коли телефонувати педіатру.

19-00 "Допомога партнера під час пологів"
Спікер - Чепрасова Лариса - перинатальний психолог, акушерка, помічниця в пологах, керівник центру розвитку родини "Сімейне Коло", голова Асоціації свідомого батьківства, досвід - 23 роки!
Хто може допомогти та супроводжувати жінку під час пологів; Партнерство у пологах - модно, чи дійсно допомагає; Коли необхідна допомога партнера; Що може робити, та яким чином допоможе партнер під час вагітності, перейм, пологів та після нородження дитини; Як партнер створює безпечний простір для пологів.

Подробиці програми - www.asbfest.in.ua

Адреса події: Київ, вул. Деревлянська, 13, 1 поверх, актова зала.

Вартість участі - 150 грн.
Вартість участі для пари (мама й тато) - 200 грн.

Організатор: ГО Асоціація свідомого батьківства
Контактні телефони: 098-079-39-25, 066-358-98-42, 063-237-39-00, Чепрасова Лариса

Обов'язкова реєстрація - https://goo.gl/CqBfGg

Немає коментарів:

Дописати коментар