суботу, 11 червня 2016 р.

Стратегічна сесія розвитку Подільського району

«Стратегічна сесія розвитку» Подільського району м. Києва 2016-2020рр.»додає 40 нових світлин до альбому Стратегія "РОЗВИТОК ПОДОЛУ-2020" 11.06.16 — з Tatiana Maksymenko та 13 іншими особами в проспект Правды 84.
ктивістам та мешканцям, що з таким надхненням виконали всі завдання на відмінно! Сьогодні ми від проблем перейшли до цілей та задач. Виписали по одному проекту. І це конкретний крок вперед. Ми всі молодці!
Дякуємо голові Подільської РДА Валентин МондриевскийМикола Дубовик таОлег Мукан за настонови, плідну співпрацю та корисні поради. Є впевненість, що розроблена громадою, соціальним бізнесом стратегія розвитку буде підтримана і успішно втілена в тристоронньому форматі. Безумовно, ще багато кропіткої аналітичної роботи та систематизації. Але ми впораємося! Особиста подяка всім представникам Подільської райдержадміністрації за роботу в групах. ОсобливоЕлена Онофрийчук та Людмила Афанасьева. Дякуємо представникам депутатського корпусу Подільського району - мешканці були дуже раді спілкуванню з Вами. Попередні фотосети сьогоднішнього заходу. Скоро буде повний звіт. Трошки втомлені, але задоволені  Другий етап стратегічної сесії розвитку Подільського району - завершено. Далі буде.
‪#‎Поділ2020‬ ‪#‎ВартаВиноградар‬







Немає коментарів:

Дописати коментар