неділю, 31 травня 2015 р.

Ми на Фестивалі міських проектів "PROмісто"











сумні думки....

Сумні думки на передодні Дня захисту дітей. Нові чиновники в Подільській районній адміністрації м. Києва не бажають продовжувати договір суборенди з Молодіжною громадською організацією «ВУЛИК ІДЕЙ» в клубах «ТОВАРИШ» на Куренівці та «Романтик» на Виноградарі. Свої наміри озвучили поки що в усній формі. Є серйозна загроза продовження діяльності МГО «ВУЛИК ІДЕЙ».

Ця ситуація виглядає особливо дивно зараз, в часи, коли держава мала би підтримувати громадські ініціативи та створювати умови для їх розвитку, знаходити спільні шляхи для розвитку дітей, молоді та громадянського суспільства загалом. Адже ми так багато говоримо про децентралізацію на державному, регіональному та комунальному рівні... Адже ми так багато говоримо про рух в Європу. А що таке держава в європейському розумінні цього слова? Це прозорі правила для всіх, це створення сприятливих умов, це мінімум бюрократії та каральних функцій... Це, зрештою, структура, створена суспільством, яка працює на благо суспільства, а не навпаки... Та очевидно Адміністрація має свою власну точку зору на функції держави та комунальних структур...

Ймовірність закриття проекту МГО «ВУЛИК ІДЕЙ» через закулісні ігри чиновників Подільської районної адміністрації важко вкладається в голові. Та якось не підлягає звичній логіці. Але може стати реальністю… Від цього сумно, а ще противно

пʼятницю, 29 травня 2015 р.

День захисту дітей у волонтерському центрі

1 червня до Дня захисту дітей "ВУЛИК ІДЕЙ" на Фролівській 9/11. Волонтерський центр.

Всі на фестиваль міських проектів "PROмісто"

30-31 травня бджілки "ВУЛИКА ІДЕЙ" вилітають в допомогу нашим друзям і партнерам ВАРТА ВИНОГРАДАР,які будуть презентувати соціальну ініциативу МІСТО ТВАРИН на Фестивалі міських проектів "PROмісто" більше про проект тут: http://promisto.kiev.ua . Дякуємо @Алексей Коваленко за ініциативу,довіру. Ми готуємо для діток цікавинки на тему: "Песики та котики".

середу, 27 травня 2015 р.

Вулик ідей долучається до акціі.

Вулик ідей долучається до акціі.
Долучіться до благодійної акції по збору твердих пластикових корків для закупівлі ліків для дітей та осіб хворих на легеневу гіпертензію!
Долучіться до благодійної акції по збору твердих пластикових корків для закупівлі ліків для дітей та осіб хворих на легеневу гіпертензію!
Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підтримує Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у проведенні безстрокової благодійної акції «КОРОК ЖИТТЯ» під гаслом «Корок до корка збирай ти і я – разом з тобою врятуймо життя».
Метою акції є збір мешканцями міста Києва твердих пластикових корків від молокопродуктів, шампунів, ручок, кремів, ліків, які будуть соціальними працівниками передані до Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який в свою чергу передасть їх на переробні підприємства. Кошти від переробки будуть перераховані на рахунок Львівського Міського Благодійного Фонду «Сестри Даліли» для закупівлі ліків для дітей та осіб хворих на легеневу гіпертензію.
У Подільському районі збір корків від мешканців району відбувається у приміщенні Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька, 20, контактні телефони 460-99-64, 460-40-82
Корки також можна приносити у Вулики на Копилівській та Гонгадзе.

Відкриті заняття з хореографії













понеділок, 25 травня 2015 р.

Результати Благофесту


Друзья, мы это сделали!
Закрыли все вопросы, подтянули все хвосты, успели немного отдышаться и еще поработать.
17 мая в парке Шевченко мы собрали
101 764 грн!!!!
Это ВАУ!!! Мы сделали это вместе с вами и благодаря вам - нашим участникам, партнерам и гостям. Город получил свой красивый фестиваль, а детки поедут в лагерь!
51 986 грн было перечислено на путевки в оздоровительный лагерь в Карпатах для деток из Місто щасливих дітей.
12 414 грн было собрано на странице проекта "БЛАГОФЕСТ для "Город счастливых детей"" на УББ.
https://ubb.org.ua/ru/project/1452/
49 778 грн было потрачено на организацию:
- аренда и доставка мебели
- аренда и доставка зонтов и навесов
- аренда автомных генераторов электричества
- оплата работы электрика
- декор для фотозон БЛАГОФЕСТа
Деньги на отдых уже перечислены через УББ и в июле детки отправятся дышать самым чистым воздухом и весело проводить летние деньки!

Ми перемогли!!!

Заслужены дипломи з фестивалю